Samtalsstöd

Samtalsstöd och coaching
Mår du dåligt utan att riktigt förstå varför? Eller känner du att du vill komma vidare och komma till större självinsikt? En obearbetad sorg, en kris, en förlust eller en känsla av att ha fastnat kan vara skäl till att söka hjälp. När vi beslutar oss för att ta tag i vårt liv, ta ansvar och öppna oss för vilka möjligheter samtalsstöd och coaching kan ge, hjälper och lär vi oss själva till att må så bra som möjligt och hela oss.

Psykosyntes
Psykosyntes är en terapiform som är grunden för mitt arbete. Vid HumaNova i Stockholm har jag utbildat mig till samtalsterapeut och har arbetat med individuell terapi i flera år. Om man kort vill beskriva psykosyntes kan man säga att det är en psykologi med själ. Den inkluderar hela människan, kropp, själ, känslor och intellekt och menar att i varje problem eller hinder vi möter finns ett frö till mänsklig mognad och växande.

Samtalsstöd
Har du bestämt dig för att må bättre kan samtalsstöd vara en bra början. Tillsammans med mig får du hjälp att utforska och identifiera vad du behöver hela, ta hand om, lära dig och ta ansvar för att senare hjälpa dig själv. I en lugn miljö gör vi det arbetet tillsammans!

Coaching
Coaching är ett sätt att hitta fram till inneboende resurser och möjligheter. Du får hjälp att spegla dig själv och få nya infallsvinklar på problem. Resultatet blir att du frigör kapacitet att genomföra det du vill.
Ibland hamnar vi i ett läge där vi inte hittar någon lösning på ett problem. Vi fastnar i en rundgång av tankar och problem som i sin tur skapar känslor. Tillsammans med en coach kan du få hjälp att hitta en lösning, en plan eller ett nytt förhållningssätt. 

 Har du behov av att samtala med någon? Behöver du komma vidare i ditt liv?

Välkommen att ta kontakt för att boka tid!

Mottagningen ligger i centrala Stockholm.

 

info@carinaberger.se

0700-152529

www.carinaberger.se